Wat kost gokken jou? Stop op tijd 24+

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 24+

Getoonde content is geschikt voor bezoekers jonger dan 24.
U ziet een versie van de website waarop geen aanbieders en promoties getoond worden. Toon mij relevante bonussen en casino's.
Deze website versie toont aanbieders en promoties. Geen relevante bonussen en casino's tonen.

Betrouwbare Online Casino’s

Casino.nl partner casino’s en bookmakers

Welkomstbonus: 50 gratis spins
8.5
24+| Alleen voor nieuwe spelers | Let op de voorwaarden | Min. storting €10, gratis spins te spelen op Havana's Secrets en Solar Flash
Welkomstbonus: tot €200 & gratis spins
8.3
24+ | Algemene voorwaarden van toepassing | Ontvang maximaal €200 en 25 gratis spins ter waarde van €0,20 per spin

Welkomstbonus: 200 gratis spins of €40 Evolution coupons

8.0

24+ jaar | Algemene voorwaarden van toepassing

Welkomstbonus: 175 gratis spins
7.7
24+ | Alleen voor nieuwe spelers | Let op de voorwaarden | Min. inzet €10 (spinwaarde €0,20)
Welkomstbonus: 100% bonus tot €250
8.0
24+ | Alleen voor nieuwe spelers | Let op de voorwaarden| Rondspeelvoorwaarde 30X, 15 dagen geldig na activatie

Kies voor €100 gratis speeltegoed of een stortingsbonus van 100% tot €250

7.8

24+ jaar | Algemene voorwaarden van toepassing

100% bonus tot €250

7.7

24+ | let op de voorwaarden | 100% bonus op je eerste storting voor de dag tot maximaal €250

Als je op een link klikt en zich aanmeldt bij een casino, ontvangen wij een kleine vergoeding van de casinobeheerder, maar er zullen geen kosten voor jou zijn. We raden alleen veilige, gelicentieerde en betrouwbare casinosites aan.

In het moderne online casino landschap komen er steeds meer online casino’s bij. Het voordeel daarvan is dat je als speler een hoop keuze hebt, maar het nadeel is dat die overvloed aan keuze soms wat overweldigend is. Bij ons vind je Betrouwbare Online Casino’s.

Gelukkig brengen we bij Casino.nl alle online casino’s voor je in kaart en nemen we een hele reeks aan criteria door. Ons doel is om je online casino’s aan te raden die niet alle gave bonussen hebben en een sterk spelaanbod, maar die ook betrouwbaar zijn en een goede service leveren.

Inhoudsopgave

    Overzicht online casino’s met KSA-vergunning

    Er zijn verschillende nieuwe online casino’s die een Nederlandse vergunning hebben gekregen op 1 oktober 2021. Het gaat om de volgende online casino’s. Deze richten zich dan wel op een online casino, live casino, sportsbook of een combinatie daarvan. In sommige gevallen is een aanbieder specifiek gericht op bijvoorbeeld poker of bingo. We hebben deze casino’s voor je beoordeeld in onze reviews:

    AanbiederLand van origineProductenDatum lancering
    BetCityNederlandOnline casino, live casino, sport2 oktober 2021
    TOTONederlandOnline casino, live casino, sport2 oktober 2021
    GGPokerVKPoker2 oktober 2021
    Holland Casino OnlineNederlandOnline casino, live casino, sport4 oktober 2021
    KansinoMaltaOnline casino, live casino5 oktober 2021
    Fair PlayNederlandOnline casino, live casino8 oktober 2021
    BingoalBelgiëOnline casino, live casino, sport11 oktober 2021
    TombolaVKBingo21 oktober 2021
    Bet365VKOnline casino, live casino, sport26 oktober 2021
    Jacks.nlNederlandOnline casino, live casino, sport25 november 2021
    ZeBetFrankrijkSport15 februari 2022
    LiveScore BetVKSport23 maart 2022
    CircusBelgiëOnline casino, live casino, sport24 maart 2022
    777BelgiëOnline casino, live casino14 april 2022
    711BelgiëOnline casino, live casino, sport25 april 2022
    UnibetZwedenOnline casino, live casino, sport4 juli 2022
    BetNationNederlandOnline casino, live casino18 oktober 2022
    One CasinoMaltaOnline casino, live casino19 oktober 2022
    ComeOn CasinoMaltaOnline casino, live casino25 oktober 2022
    Goldrun CasinoMaltaOnline casino, live casino10 november 2022
    VBet CasinoArmenië/VKSport23 juni 2023
    Novamedia GamingNederlandIngetrokkenVergunning ingetrokken op 20 maart 2023
    Winn IttNederlandCrash Games, Click & Reveal, Bespoke, Bingo18 september 2023
    LeoVegas CasinoZwedenOnline casino, live casino, sport4 oktober 2023
    Hommerson CasinoNederlandOnline casino, live casino1 februari 2024
    TonyBetEstlandOnline casino, live casino, sportQ4 2023
    LeoVegas Casino licentie 2ZwedenOnline casino, live casino, sportQ4 2023

    Op zoek naar de beste land based casino’s in Nederland? Zoek casino’s bij jou in de buurt

    Casino’s die waarschijnlijk een vergunning aanvragen

    Naast de aanbieders die erin geslaagd zijn om 1 oktober 2021 een vergunning te bemachtigen voor de Nederlandse kansspelmarkt zijn er een hoop andere kandidaten die binnenkort ook een licentie hopen te bemachtigen:

    AanbiederWanneer?
    L&L Europe / Polder CasinoNiet bekend
    Napoleon GamesNiet bekend
    888Niet bekend
    William HillNiet bekend
    Gokkasten XLNiet bekend
    CasumoNiet bekend
    NetBetNiet bekend
    Mr GreenNiet bekend
    BetWayNiet bekend
    Boyle SportsAanvraag ingetrokken in mei 2023
    BetssonAanvraag ingetrokken op 20 juli 2023
    Oranje CasinoAanvraag ingetrokken op 20 juli 2023
    Kroon CasinoAanvraag ingetrokken op 20 juli 2023

    Meer weten? Bekijk ons overzicht “Welke online casino’s krijgen een vergunning in Nederland?”

    Hoe onze casino reviews tot stand komen

    Onze casino reviews zijn het resultaat van een weloverwogen analyse die worden uitgevoerd door één of meerdere online casino liefhebbers van Casino.nl. Daarbij gaan we een hele reeks met criteria af om zo tot een eindoordeel te kunnen komen. Scoort een aanbieder ergens goed op? Dan zijn we de eersten die daarover zullen berichten. Scoort een website ergens juist slecht op? Ook dan kondigen we dat lang en breed aan. We proberen een zo transparant en compleet mogelijk beeld te schetsen zodat je voor jezelf kunt bepalen of het casino bij jou past, op basis van de criteria die voor jou persoonlijk belangrijk zijn. Zo letten we op:

    1. Betrouwbaarheid
    2. Spelaanbod
    3. Betaalmethodes
    4. Uitbetaalvoorwaarden
    5. Live casino
    6. Casino mobiel
    7. Klantenservice
    8. Online casino bonussen
    9. Gebruiksvriendelijkheid

    Betrouwbaarheid

    De online casino’s die wij voor je hebben geselecteerd zijn in 2023 allemaal in het bezit van de juiste licenties en vergunningen. De hoogst aangeschreven vergunning binnen de Europese Unie is die van de Malta Gaming Authority (MGA), terwijl ook andere vergunningen van de UK Gambling Commission (UKGC), de Gibraltar Betting and Gaming Association en de Alderney Gambling Control Commission in Europa als sterke licenties bekend staan. Op onze website zul je uitsluitend casino’s tegenkomen die over een geldige kansspelvergunning beschikken. Wat nog meer een rol speelt?

    • De spelmakers.
    • Het gebruik van de Random Number Generator (RNG) voor willekeurige resultaten bij kansspelen.
    • Klantenservice.
    • Eigenaar van het casino.
    • Jaar van oprichting.
    • Betaalmethodes.

    Spelaanbod

    Het spelaanbod is een cruciaal punt wanneer we de beste online casino’s onder de loep nemen. Dat is dan ook de reden dat we dit punt op de tweede plaats hebben gezet. De beste online casino’s moeten alle soorten spellen aanbieden, van klassiek tot modern en natuurlijk moet je er op kunnen rekenen dat wanneer er nieuwe spellen op de markt komen, je deze direct kunt spelen bij het online casino van jouw keuze. Met andere woorden; het casino moet up-to-date zijn.

    Ons team beoordeelt de betrouwbaarheid van het spelaanbod van de online casino’s door te kijken naar de software providers waar de casino mee werken. Er zijn een aantal kwalitatieve software providers die waanzinnige kwaliteitsspellen ontwikkelen. De gedachte hierbij is dat de echte bekende namen nooit hun vingers zouden branden en in zee zouden gaan met loucher casino’s. Online spelmakers hebben natuurlijk ook aan hun reputatie te denken: Onze top 5 software ontwikkelaars is:

    Top 5 online spelmakers Casino.nl
    SpelmakerLandSpecialisme
    NetEntZwedenVideoslots
    YggdrasilZwedenVideoslots
    Play'n GoZwedenVideoslots
    EvolutionZwedenLive casino
    MicrogamingGroot-BrittanniëVideoslots

    Meer weten? Lees welke online casinospellen je kunt spelen.

    Online casino betaalmethodes

    Op zich is spelen voor de fun al hartstikke leuk, maar de meeste spelers zullen toch ook een gokje wagen om een mooie prijs binnen te halen. Vooral als je behendigheid hebt in een kansspel (zoals met live blackjack bijvoorbeeld) kan het heel aantrekkelijk worden om voor geld te spelen. Daarbij kom je automatisch uit bij stortingen en dus ook de betaalmethodes die op een website beschikbaar zijn. In dit geval raad ik je altijd aan om een verstandige keuze te maken. Dat geldt niet alleen voor de betaalopties, maar ook voor de voorwaarden.

    Uitbetaalvoorwaarden

    Natuurlijk wil je jouw prijzengeld zo snel mogelijk op je bankrekening hebben staan en daarbij moeten niet allerlei beperkingen gelden. Het prijzengeld waar jij recht op hebt, moet niet alleen snel op je rekening staan, maar als het even kan moet dat ook gebeuren onder eerlijke voorwaarden. Wat ik daarmee bedoel? Dat er onder meer:

    Redelijke uitbetaallimieten gelden: als je bij wijze van spreken €150.000 wint dan wil je immers niet dat het maandelijkse uitbetaallimiet op €8000 staat. In dat geval kun je namelijk lang wachten op je uitbetaling.
    Snel wordt uitbetaald: je wilt meteen of in ieder geval snel over je geld beschikken. Casino’s die je lang laten wachten op je geld moet je dan ook zoveel mogelijk mijden.
    Geen tot lage transactiekosten: vooral voor frequente uitbetalingen is dit criterium heel erg belangrijk. Je wilt niet bij elke opname weer een fee moeten betalen.

    Meer weten? Lees alles over online casino betaalmethoden.

    Live casino

    Een kwalitatief online casino kan vandaag de dag niet meer bestaan zonder een live casino. Daarom selecteer ik enkel online casino’s waar je als speler ook terecht kunt in het live casino. In het live casino sta je via HD-camerabeelden in direct contact met een verbonden land based casino. De online casino’s die deze mogelijkheid bieden zijn veelal verbonden met live studio’s of zelfs live speelzalen. Het live casino is zo populair geworden, omdat het een sociaal element aan je spelervaring toevoegt dat je niet hebt in het online casino. Voor veel mensen was het enige dat hen ontbrak in het online casino de gezellige sfeer uit het echte casino en met de introductie van het live casino is daar een welkome oplossing voor gevonden. Dankzij spelmakers als Evolution Gaming krijgen spelers de ultieme ervaring.

    Meer weten? Lees alles over live casino’s.

    Casino Mobiel

    Spelen waar en wanneer je maar wilt; dat is iets waar spelers steeds meer waarde aan hechten. De beste online casino’s spelen altijd in op de behoeften van de spelers en bieden je dan ook de mogelijkheid om van het spelaanbod te genieten op ieder apparaat dat je wilt en dat betekent dus ook op je mobiele telefoon. Voor mobiele casino’s geldt dat de mobiele website niet alleen beschikbaar moeten zijn op een smartphone, maar dat die het ook naar behoren moeten doen. Oftewel: een mobiele casino moet net zo gebruiksvriendelijk zijn als functioneel. De door ons geselecteerde casino’s beschikken over een spelaanbod dat ook geschikt is voor mobiel gebruik.

    Meer weten? Lees alles over mobiele online casino’s.

    Klantenservice

    Met online gokken hebben we het over een onmiddellijke behoefte. Laten we wel wezen: je kiest anno 2023 juist voor het online casino omwille van alle gemakken dat het biedt. Je hoeft niet meer de deur uit, kan spelen wanneer jij maar wilt, enfin, je weet wat ik daarmee bedoel te zeggen. Juist daarom is het belangrijk dat de klantenservice goed werk doet, want als jij met een onmiddellijk probleem zit, dan wil jij ook een onmiddellijke oplossing. Datzelfde geldt als jij vragen hebt over bonussen, de uitbetalingen, en het spelaanbod. De klantenservice speelt dan ook een cruciale rol in de algehele ervaring.

    Meer weten? De meest voorkomende klachten bij online casino klantenservice.

    Online casino bonussen

    Zo’n beetje elk online casino smijt met aantrekkelijke casino bonussen en dat is voor de speler natuurlijk mooi meegenomen. Dankzij een bonus kun je namelijk spelenderwijs kennismaken met de website van het online casino en de spellen dat het aanbiedt. Veel online casino’s hebben een welkomstbonus voor nieuwe spelers klaarliggen, terwijl ook een cashback heel gebruikelijk is en kun je je in menig casino opmaken voor gratis spins. Elk van deze bonussen komt echter wel met een paar voorwaarden en ook die hebben we voor je doorgenomen. Je doet er sowieso altijd goed aan om de bonusvoorwaarden na te lopen.

    Meer over bonussen? Lees dan onze complete gids over online casino bonussen

    Gebruiksvriendelijkheid

    Dat gaat ook op voor de gebruiksvriendelijkheid. Je wilt immers niet dat je spel ineens vastloopt op het moment dat jij de jackpot lijkt binnen te slepen. Een online casino website moet naar behoren functioneren en wel op elk willekeurig moment en elk willekeurig apparaat. De mobiele gebruiksvriendelijkheid, waar ik het al even met je over had, is van doorslaggevend belang, maar dat geldt dus ook op de desktop. Spellen moeten goed laden, pagina’s moeten duidelijk zijn, de site moet snel laden en makkelijk in gebruik zijn.

    Spelen bij online casino zonder vergunning

    Er zijn nog steeds veel online casino’s die spelers uit Nederland accepteren terwijl ze geen Nederlands vergunning hebben om kansspelen in Nederland aan te bieden. Gokken bij een casino zonder NL vergunning is illegaal voor Nederlandse spelers en kan theoretisch beboet worden met een boete tot €8700.

    Dat staat op de website van de Kansspelautoriteit (KSA). Als Nederlandse speler speel je op safe door je te beperken tot casino’s die beschikken over een licentie van de KSA. Bij Casino.nl dringen we iedereen dringend aan alleen te spelen bij legale vergunde online casino’s en wedkantoren.

    Meer weten? Lees de gevaren van spelen bij casino’s zonder vergunning.

    Veelgestelde vragen online casino reviews

    We beoordelen de online casino’s op basis van een hele waslijst aan criteria, maar uiteindelijk gaat het erom dat de speler terecht komt bij een betrouwbare aanbieder. Daarbij speelt de reputatie en certificaat een hele belangrijke rol. Andere criteria zijn het spelaanbod, de betaalmethode, de mobiele geschiktheid van het casino, de online casino bonussen, gebruiksvriendelijkheid, de aanwezigheid van een live casino en de klantenservice.

    Op deze pagina vind je onze online casino ranking. Dat zijn, volgens onze online casino specialisten, de beste online casino’s van dit moment. Neem vooral een kijkje.

    Jazeker. Bijna alle online casino’s die wij aanraden bieden een online casino bonus aan. Niet alleen letten wij op de bonussen zelf, maar ook kijken wij naar de bonusvoorwaarden. De bonusvoorwaarden zijn namelijk net zo belangrijk als de hoogte van de bonus zelf.

    Ja. Als jij speelt bij een online casino dat in over een Nederlands goklicentie beschikt, dan kun je ervan uitgaan dat het veilig is. Gelicentieerde online casino’s worden strikt in de gaten gehouden door kansspelautoriteiten waardoor alles aan de website moet kloppen: het uitbetaalbeleid, de bonussen, het spelaanbod, maar ook het online betaalplatform.

    Alle online casino’s met Nederlandse kansspel vergunning

    Welkomstbonus: 50 gratis spins
    8.5
    24+| Alleen voor nieuwe spelers | Let op de voorwaarden | Min. storting €10, gratis spins te spelen op Havana's Secrets en Solar Flash
    Welkomstbonus: tot €200 & gratis spins
    8.3
    24+ | Algemene voorwaarden van toepassing | Ontvang maximaal €200 en 25 gratis spins ter waarde van €0,20 per spin

    Welkomstbonus: 200 gratis spins of €40 Evolution coupons

    8.0

    24+ jaar | Algemene voorwaarden van toepassing

    Welkomstbonus: 175 gratis spins
    7.7
    24+ | Alleen voor nieuwe spelers | Let op de voorwaarden | Min. inzet €10 (spinwaarde €0,20)
    Welkomstbonus: 100% bonus tot €250
    8.0
    24+ | Alleen voor nieuwe spelers | Let op de voorwaarden| Rondspeelvoorwaarde 30X, 15 dagen geldig na activatie

    100% bonus tot €250

    7.7

    24+ | let op de voorwaarden | 100% bonus op je eerste storting voor de dag tot maximaal €250

    Kies voor €100 gratis speeltegoed of een stortingsbonus van 100% tot €250

    7.8

    24+ jaar | Algemene voorwaarden van toepassing

    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    7.8
    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    7.8
    24+ Alleen voor nieuwe spelers | Let op de voorwaarden | Rondspeelvoorwaarde: 35x

    Welkomstbonus: 300% tot €150

    8.0
    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    6.0
    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    8.2
    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    6.0
    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    8.7
    24+ | Alleen voor nieuwe spelers | Let op de voorwaarden| Rondspeelvoorwaarde 20x
    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    8.0
    24+ | Alleen geldig nieuwe spelers | Let op de voorwaarden | Rondspeelvoorwaarde 25X
    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    8.5
    24+ | Alleen voor nieuwe spelers | Let op de voorwaarden | tot 125 gratis spins t.w.v. € 0.40 per spin
    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    8.2
    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    7.3
    24+ | Alleen voor nieuwe spelers | Let op de voorwaarden | Min. storting van €5 | vervalt 30 dagen na activatie
    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    8.0
    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    6.5
    24+ | Alleen voor nieuwe spelers | Let op de voorwaarden | Rondspeelvoorwaarde: 35X
    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    8.5
    24+ | Alleen voor nieuwe spelers | Let op de voorwaarden | rondspeelvoorwaarde 30X
    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    8.8
    24+ | Alleen nieuwe spelers | Let op de voorwaarden | Welkomstbonus tot € 100 en 100 gratis spins
    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    8.7
    24+ | Alleen voor nieuwe spelers | Let op de voorwaarden | Claim tot 120 Gratis Spins t.w.v. €0,20 per Spin
    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    5.0
    Geen partnerovereenkomst. Bekijk bonussen van onze partners!
    7.5
    24+ | Alleen nieuwe spelers | Let op de voorwaarden | Rondspeelvoorwaarde 25X | Min. storting van €20

    24+ | alleen nieuwe leden| Min. storting van €20 

    Online casino’s ZONDER Nederlandse vergunning

    Dit casino beschikt niet over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit. 

    Dit casino beschikt niet over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

    Dit casino beschikt niet over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

    Dit casino beschikt niet over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

    Dit casino beschikt niet over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

    Dit casino beschikt niet over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

    Dit casino beschikt niet over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit. 

    Dit casino beschikt niet over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

    Dit casino beschikt niet over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit. 

    Dit casino beschikt niet over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit. 

    Dit casino beschikt niet over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit. 

    Dit casino beschikt niet over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit. 

    © Copyright 2024. Casino.nl