Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+

Getoonde content is geschikt voor bezoekers jonger dan 24.
U ziet een versie van de website waarop geen aanbieders en promoties getoond worden. Toon mij relevante bonussen en casino's.
Deze website versie toont aanbieders en promoties. Geen relevante bonussen en casino's tonen.

LiveScore Bet

Welkomstbonus: 175 gratis spins

24+ | Alleen voor nieuwe spelers | Let op de voorwaarden | Min. inzet €10 (spinwaarde €0,20)

5.0
Betrouwbaarheid
4.0
Spelaanbod
4.0
Bonussen
5.0
Klantenservice

LiveScore Bet is een sportsbook dat door eigenaar door LiveScore Malta Limited in Nederland wordt aangeboden.

LiveScore Bet is een sportsbook dat door eigenaar door LiveScore Malta Limited in Nederland wordt aangeboden. Eigenaar LiveScore bestaat al sinds 1998 en is wereldwijd bekend als platform voor het checken van tussenstanden.

casino.nl review livescorebet

In september 2021 zou het al een vergunning krijgen om een paar maanden later live te gaan. LiveScore Bet positioneert zichzelf vooral als aanbieder van sportweddenschappen en heeft sinds september 2022 een online casino en live casino.

Meer weten over legale online casino’s? Lees onze casino reviews.

Licentie

Ja, LiveScore Bet behoort tot de eerste lichting van legale online casino’s van Nederland. Op 29 september 2021 zou de Kansspelautoriteit (KSA) een licentie verlenen aan LiveScore al zegt het daar zelf over dat het niet helemaal had verwacht dat het zo snel een licentie zou krijgen. Officieel mocht LiveScore Bet sinds 1 oktober live gaan met een website, maar de aanbieder heeft een paar maanden nodig gehad om aan het Nederlandse aanbod te werken. De site van LiveScore Bet is sinds 24 maart 2022 live.

Wie zit er achter LiveScore Bet?

LiveScore Bet is een sportsbook dat wordt aangeboden door de overkoepelende organisatie LiveScore Malta Limited. Dat is een erg ervaren aanbieder van online gokdiensten in Europa. LiveScore Bet is zelf pas sinds 2020 actief en heeft onder meer licenties in Malta, het Verenigd Koninkrijk, en Gibraltar. De overkoepelende eigenaar, LiveScore Group, is al sinds 1998 actief en staat bekend als één van ‘s werelds meest gebruikte platforms voor het checken van standen van sportwedstrijden. LiveScore geniet daarmee van een hoop naamsbekendheid waar het nu van profiteert met het sportsbook. 

livescore bet review

Algemene indruk

Eigenlijk is die precies zoals ik ervan verwacht had. De site is namelijk volledig in lijn met de huisstijl van LiveScore en beschikt over de kenmerkende zwarte achtergrond en de oranje accenten. Ook de opmaak van de pagina is hetzelfde. De website is overzichtelijk, eenvoudig, en biedt alle info die je als speler nodig hebt om een inzet te doen. Sportsbooks zijn door alle sportwedstrijden soms wat onoverzichtelijk, maar dat is hier absoluut niet het geval. LiveScore Bet beschikt over een responsive website. Dat betekent dat de content zich automatisch aanpast naar het gebruikte apparaat. Dat er in september 2022 ook een online casino aan het aanbod werd toegevoegd maakt deze website zeer compleet.

Welkomstbonus

Casino: voor het casino krijgen nieuwe spelers 175 gratis spins als zij een inzet doen van € 10. De spins worden uitgedeeld voor het spel Sweet Bonanza. Sportliefhebbers krijgen als welkomstbonus 100% van hun eerste inzet als bonustegoed tot een maximum van € 250. Let wel! Neem bij het claimen van bonussen altijd eerst de bonusvoorwaarden door.

Overige bonussen

Naast de spannende welkomstbonus kunnen spelers ook nog meedoen aan de volgende promoties:

  • Free combibet van € 10,- voor sportweddenschappen.
  • Wed € 30 Pre-match en scoor een € 10 Free Live Bet.
  • 10 x € 300 Cash Prijzen: Voor elke €10 die je inzet op Lightning Roulette / XXXTreme Lightning Roulette krijg je een lot, waarmee je kans maakt op een deel van de €3.000,- aan geldprijzen.
  • Krijg dagelijks 10 Free Spins: Om deel te nemen aan deze promotie dien je tussen vrijdag en zondag €10 of meer in te zetten op Ted Megaways. Je ontvangt hierna onmiddelijk 10 Free Spins!
  • €2.500,- Cash Toernooi: Klim naar de top van het klassement en win tot €500 cash. Meld je aan voor deze promotie via de pop-up in Big Bass Bonanza en verzamel punten.
  • Scoor 10 Free Spins: je kunt in aanmerking komen voor de 10 gratis spins op Big Bass Bonanza als je €10 of meer inzet op de AZ v Ajax wedstrijd op 25/02/24.

Ook handig. Lees alles over online casino bonussen

LiveScore Bet bonusvoorwaarden

De bonusvoorwaarden zijn altijd belangrijk om in de gaten te houden en hierover valt het volgende te zeggen in het geval van LiveScore Bet:

  • Voor alle bonussen en promoties dien je 24 jaar of ouder te zijn.
  • De Welkomstbonus is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers, die woonachtig zijn in Nederland.
  • De Welkomstbonus voor het casino kun je pas claimen na minstens €10 ingezet te hebben op slots. 

Spelaanbod

LiveScore Bet richt zich op het totaalaanbod aan online kansspelen. Aanvankelijk gebeurde dat alleen met een sportsbook, maar er werden op een later moment ook een online casino en live casino toegevoegd aan het spelaanbod. In het online casino kan de speler rekenen op online gokkasten en tafelspellen en in het live casino bevinden zich ook nieuwe live game shows.

Sportsbook

livescore bet sporten nederland

LiveScore Bet heeft een heel aardig platform voor sportweddenschappen die meteen doet denken aan het overkoepelende LiveScore. Het sportsbook is op logische wijze ingedeeld en biedt een mooie mix van sporten. Hieronder vallen populaire sporten als voetbal, tennis, en formule 1, maar ook minder bekende sporten als tafeltennis en cricket. Prettig is ook de aanwezigheid van een live streaming service. Deze is beschikbaar voor de sporten voetbal, tennis, en basketbal onder meer. Als je geld op je account hebt staan, kun je de wedstrijden live bekijken. Prettig is dat deze ook staan onderverdeeld in een aparte sectie: Streaming. Zo weet je precies welke sportwedstrijden je live kan aanschouwen. 

Casino

livescore bet online casino Nederland

In het online casino is een overzicht gemaakt van een aantal handige categorieën zoals slots, jackpot slots, Megaways, en roulette. Daarmee zijn er zowel gokkasten als tafelspellen beschikbaar. Opvallend is dat er in de lobby ook meteen kan worden doorgeklikt naar de spellen van onder meer Blueprint Gaming, Pragmatic Play, Games Global, en Light & Wonder. Het lijkt mij dat dit de meest populaire spellen zijn in het casino en niet zozeer dat er een deal is met deze providers. Het aantal spellen ligt niet heel hoog in vergelijking met andere aanbieders, maar de focus ligt hier ook op het sportsmook.

Live Casino

livescore bet live casino Nederland

Het live casino is best prima en opgedeeld in verschillende populaire categorieën zoals Lightning-spellen, game shows, en live roulette. Dat vind ik goed gedaan en zorgt ervoor dat je jouw favoriete spel snel vindt. De titels in het live casino worden geleverd door Evolution, wat verklaard waarom er een speciale Lightning-categorie is. Al met al zijn er een paar tientallen spellen wat ervoor zorgt dat de bezoekers van LiveScore Bet zich uitstekend zullen vermaken bij deze aanbieder.

Klantenservice

LiveScore Bet beschikt over een klantenservice die 24/7 bereikbaar is en op verschillende manieren kan worden gecontacteerd. Daarmee biedt het alle kanalen aan die als marktconform worden beschouwd in Nederland en prettig aan casino’s met een licentie van de Kansspelautoriteit is dat de support desk 24/7 voor je klaar staat om je verder te helpen. Er is ook een hoop aandacht voor verantwoord spelen en bij twijfels of vragen hierover kan er altijd contact worden gezocht met de klantenservice. 

  • Live chat: op de website zelf.
  • E-mail: via [email protected].
  • Telefonisch: 0800 023 0926.

Betaalmethodes

LiveScore Bet laat de speler kiezen uit verschillende betaalmethodes waaronder iDEAL, Visa, Mastercard en PayPal. Die laatste toevoeging vind ik uitstekend, want ook Circus zou PayPal aanbieden op de website. Bij veel internationale online casino’s gebeurt dat inmiddels ook en mijn verwachting is dat nog veel meer (van origine) buitenlandse aanbieders hiertoe zullen overgaan. Storten doe je vanaf €10, maar het minimum bedrag verschilt wel per betaalmiddel. LiveScore Bet brengt geen kosten in rekening voor het verwerken van betalingen. Check met het door jou geprefereerde betaalmiddel of dat ook hun kant niet het geval is. Betalingen via PayPal en iDEAL zijn meestal het snelst. 

Casino.nl’s conclusie

LiveScore Bet richt zich internationaal gezien op zowel online casino producten als sportweddenschappen en voor Nederlandse spelers is alleen die laatste niche beschikbaar. Dat betekent dat je wel een volledig platform tot je beschikking hebt met een goede variatie aan sporten, verschillende bonussen, en een live stream service. De site doet het prima en ook op de smartphone werkt het goed. Eigenlijk had ik nog wel een speciale app verwacht, maar de mobiele site doet het ook gewoon naar behoren. De klantenservice is op verschillende manieren bereikbaar en dat maakt het toch wel af. Ondanks dat de lancering van LiveScore Bet even op zich heeft laten wachten, staat de website wel als een huis en kan het eigenlijk alleen maar beter worden. Prima start! 

Veelgestelde vragen LiveScore Bet

Ja, LiveScore Bet is voor Nederlandse spelers een volledig legaal sportsbook. Sinds september 2021 beschikt het over een licentie van de Kansspelautoriteit (KSA) en op 24 maart 2022 is het live gegaan met een site voor Nederlandse spelers.

Ja, LiveScore heeft een welkomstbonus. Zie onze bonussectie voor meer informatie. (24+, algemene voorwaarden van toepassing).

LiveScore Bet richt zich op sportweddenschappen. Je kunt hier onder meer wedden op populaire sporten als voetbal, tennis, darts, en formule 1. Spelers kunnen hier ook terecht voor spellen in het online en live casino. Hier zitten gokkasten tussen, Megaways-spellen, live game shows, en nog veel meer categorieën.

Nee, technisch gezien zijn het twee verschillende websites terwijl ze wel onderdeel zijn van dezelfde organisatie. LiveScore is een website en app waar live scores worden bijgehouden en andere statistieken. Deze site wordt ook veel gebruikt door spelers die willen wedden op sport. LiveScore Bet is het platform waar ook daadwerkelijk op gewed kan worden. Oftewel: LiveScore is puur informatief, en LiveScore Bet is voor bets.

LiveScore Bet
4,5 rating
4.5/5
© Copyright 2024. Casino.nl