Wat een heerlijk spel, Hot City

Ik was een beetje door jullie nieuws aan het lezen en toen kwam ik “Unibet komt met Hot City” tegen kwam. Leek me wel een leuk spel en dat is het ook zeker. Gewoon heerlijk om eerlijk te zijn. Echt een dames gokkast waar ook nog eens schoenen aan te pas komen. Wat kunnen wij nog meer wensen. Gisteren toch een uur lang gespeeld en ik ben er nog steeds niet op uitgekeken. Heb al wel EUR 493 gewonnen maar ik vind het veel te leuk om gewoon lekker verder te spelen. Vooral die bonus ronde waarbij je schoenen uit mag kiezen. Het lijkt net een winkel. En als de wielen draaien lijkt het net of je in de film van Sex in the City zit. Echt super grappig. Kan het iedere dame, zeker als je van schoenen en een beetje glamour houdt, aanraden. Nou, ik ga maar weer eens verder spelen want ik heb gelukkig nog geld om mijn account staan. In ieder geval wou ik jullie bedanken voor het noemen van deze gokkast anders was die mij nooit opgevallen.

Groetjes,

Eefje uit Breda (per mail)

Relevant news