Nieuws & Acties

Met mijn zatte kop gaan spelen

Tering wat heb ik een kater zeg van gisteren avond. Ben samen met een stel vrienden spontaan opstap geweest. Ik ben pas een paar weken weer vrijgezel en heb het rijk dan ook helemaal alleen. Een paar vrienden kwamen langs om gezellig wat te drinken en een potje te kaarten waarna we rond elf uur toch nog de stad in zijn gegaan. Bere gezellig natuurlijk en voordat ik het wist zat ik stront bezopen in de taxi alweer onder weg naar huis maar ik was nog helemaal niet moe. Wat heb ik toch met mijn zatte kop gedaan. Ben ik online gaan spelen. Tering, dat had ik beter niet kunnen doen. In totaal heb ik voor meer dan 300 euro uitgegeven gisteren avond alleen al aan het gokken. Met het stappen, drank en taxi ben ik in totaal wel meer dan 400 euro lichter. Wat een kater had ik toch vanochtend. Niet alleen van teveel alcohol maar ook van het online spelen dat ik had gedaan. Echt vaag want het me echt goed herinneren doe ik nou ook niet meer. Wel dat ik een paar keer een storting heb gemaakt maar niet voor zoveel geld. Maar goed, een wijze les weer. Je moet echt nooit gaan spelen als je teveel hebt gedronken. Belooft niets goeds.

Groet,

Gijsje86

Gerelateerde content