Als ik een miljoen zou winnen wist ik het wel

Moest wel lachen hoor om jullie enquête. De kans dat je zo’n grote jackpot wint is super klein maar het blijft inderdaad leuk om te fantaseren over zo’n geld bedrag en wat je ermee zou kunnen doen. Als je een jackpot wint moet je eerst kansspel belasting betalen a 29% dus je houdt veel minder over dan dat je in eerste instantie gedacht had. Maar ik wist het wel hoor wat ik zou doen als ik zoveel geld had. Ik zou meteen mijn ontslag indienen en gaan genieten van het leven. Lekker uit eten met mijn vrouw, de kinderen financieel helpen door hun studie periode en heerlijk op vakantie gaan. Groter wonen hoeft toch niet zo zeer van mij want onze kinderen zijn al bijna het huis uit. Auto’s kick ik niet zo op dus daar kan ik het ook niet aan uitgeven.

De kans dat je zo’n jackpot wint is klein zei ik al maar ik houd er wel rekening mee als ik aan het spelen ben hoor. Het liefst speel ik dan ook op de videoslots met een progressieve jackpot van een paar miljoen. Andere prijzen zijn natuurlijk ook mooi mee genomen maar het liefst win ik gewoon flink in een keer. Van het weekend mag ik weer van mezelf spelen dus hopelijk win ik dan een jackpot. Wie niet waagt, wie niet wint zeggen ze.

Groet,

A367vN ( per mail)